SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » U McGraw Hill vybírejte medicínské a inženýrské databáze a e-knihy se slevou

U McGraw Hill vybírejte medicínské a inženýrské databáze a e-knihy se slevou

21. 10. 2015 - McGraw-Hill Professional

Při objednávce do poloviny prosince 2015 mohou noví předplatitelé získat k vybrané medicínské databázi z produkce McGraw-Hill další databázi zdarma. Nabídka se týká specializovaných zdrojů AccessAnesthe­siology, AccessEmergency Medicine, AccessPediatrics, AccessPhysiot­herapy, AccessSurgery, ClinicalAccess, JAMAevidence, Neurology Collection, ObGyn Collection a Scriver’s OMMBID (genetika/geno­mika).

Ke stěžejním produktům AccessMedicine a AccessPharmacy lze také získat některou z výše uvedených databází zdarma. Nabídka je určena novým zakazníkům.

Předplatí-li vaše instituce současně přístup do AccessEngineering a AccessScience, bude mít nárok na 20% slevu z obou předplatných (platí do 10.12. 2015).

McGraw-Hill je také producentem elektronických knih (především učebnic a studijních příruček), které lze získat formou předplatného tematických kolekcí – MH eBook Library. Nově si zákazníci mohou flexibilně vybírat a jednorázově zakoupit jednotlivé tituly, o které mají zájem, a to z těchto kolekcí:

Je stanovena minimální výše útraty při nákupu e-knih.

Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Jana Machonská má odpovědi na všechny vaše dotazy.