SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Časopis pro léčebnou rehabilitaci v onkologii nyní pod LWW

Časopis pro léčebnou rehabilitaci v onkologii nyní pod LWW

12. 1. 2016 - Wolters Kluwer - Ovid

Lippincott Williams & Wilkins (LWW) se od ledna 2016 stává vydavatelem časopisu Rehabilitation Oncology (ISSN 2168–3808), který je oficiálním časopisem onkologické sekce American Physical Therapy Association a zabývá se fyziterapií a rehabilitací onkologicky nemocných pacientů. Časopis vychází 4× ročně a je recenzovaný.

V rozhraní Ovid je dostupná kompletní retrospektiva až po nejnovější čísla, tzn. od roč. 1 (1983) až po současnost. V případě ukončení online předplatného instituci zůstávají archivní práva na čísla, která vyšla v době předplatného. Plné texty jsou k dispozici ve formátu PDF.

Rozhraní Ovid umožňuje uživatelům nastavit automatické zasílání upozornění na nová čísla a články, export záznamů do citačních manažerů, uložení/tisk/o­deslání výsledků vyhledávání, a sledování statistik ve formátu COUNTER. Časopis Rehabilitation Oncology je samozřejmě možné prohledávat společně s dalšími časopisy a databázemi, které máte přes Ovid dostupné.

Ovid má v nabídce řadu dalších klíčových titulů pro fyzioterapii a rehabilitaci – e-časopisy, e-knihy a tematické kolekce.

Do konce ledna 2016 můžete nahlédnout do jednoho čísla tohoto časopisu. Pro další informace k předplatnému na rok 2016 nás kontaktujte.

Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Jakub Petřík má odpovědi na všechny vaše dotazy.