SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Nová kolekce referenčních příruček z prestižních vydavatelství

Nová kolekce referenčních příruček z prestižních vydavatelství

7. 7. 2016 - ProQuest

Na platformách ebrary a ProQuest Ebook Central je k dispozici nová multioborová kolekce Reference Ebook Subscription, která obsahuje více než 500 příruček, encyklopedií, manuálů, návodů a slovníků. Je určená veřejným a akademickým knihovnám, a je spolehlivým a relevatním informačním zdrojem pro vědce, pedagogy i studenty.

Jak už název kolekce napovídá, přístup lze získat formou ročního předplatného, pro neomezený počet současně přistupujících uživatelů, řada titulů je takto zpřístupněna poprvé. Naleznete zde tituly od více než 50 renomovaných vydavatelů, včetně Oxford University Press, Palgrave, McFarland, Britannica Educational Publishing, Brill, Cambridge University Press, MIT Press, SAGE Publications, Springer či Wiley. Kolekce obsahuje 36 titulů ze seznamu Choice Outstanding Academic Titles a 4 tituly ze seznamu Doody Core, k dispozici jsou např. tyto publikace:

  • A Manual for Writers of Research Papers, Theses, and Dissertations
  • Phonetic Symbol Guide
  • Trick of the Trade: How To Think About Your Research While You Are Doing It
  • Writing Science in Plain English

Vhodně doplňuje stěžejní kolekce elektronických knih – např. Academic Complete™ a Public Library Complete™, s nimiž se obsahově nepřekrývá.

Uživatelé mají možnost číst publikace online i offline, stahovat jednotlivé kapitoly i kompletní obsah, nebo dopisovat vlastní poznámky.

Oficiální tisková zpráva
Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Filip Vojtášek má odpovědi na všechny vaše dotazy.