SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Nové časopisy vydavatelství Karger na rok 2017

Nové časopisy vydavatelství Karger na rok 2017

5. 9. 2016 - S. Karger Publishers

Vydavatelství Karger, které se specializuje na časopisy a knihy pro výzkum a klinickou praxi v oblasti biomedicínckýh věd, zveřejnilo chystané novinky na rok 2017. Od ledna začne vydávat 5 nových časopiseckých titulů: Aesthetics in Dermatology and Surgery, Annals of Neurosciences, Case Reports on Headache, Digital Biomarkers a GE – Portuguese Journal of Gastroenterology.

Z online časopisů a knih je možné si libovolně vybírat, všechny tituly jsou dostupné na stejné platformě. Archivní práva na 5 let s možností obnovy, neomezený počet současně pracujících uživatelů, statistiky COUNTER, záznamy ve formátu MARC 21, Shibboleth, množstevní slevy.

Přístup lze získat i k archivním číslům, dostupná je kolekce 63 časopisů Karger Journal Backfiles Collection, kde najdete čísla z let 1998–2013 – lze koupit jako celek nebo po jednotlivých titulech. Ještě starší obsah je pak k dispozici v Karger Journal Archive Collection (od prvního čísla až po rok 1997). Jedná se o 64 titulů, v nabídce je pět tematických balíčků.

Pro nemocnice je v nabídce balíček vybraných časopisů a knih Karger Hospital Collection.

Kompletní přehled všech kolekcí Karger naleznete v našem katalogu.

Oficiální tisková zpráva
Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Jana Machonská má odpovědi na všechny vaše dotazy.