SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Další generace nástrojů pro obohacení knihovního katalogu. Představujeme Syndetics Unbound!

Další generace nástrojů pro obohacení knihovního katalogu. Představujeme Syndetics Unbound!

18. 10. 2016 - ProQuest LLC

Služba Syndetics Unbound slouží k obohacení katalogu knihovny podrobnými informacemi o jednotlivých titulech. Kombinuje prvky ze dvou oblíbených služeb Syndetic Solutions a LibraryThing for Libraries.

Služba obohacuje záznamy knih, e-knih, CD, DVD, audio knih a dalších jednotek v knihovním katalogu o další informace, například obálku, obsah, anotaci, recenzi, informace o autorovi, úryvky z textu, prolinkování na podobné/oblíbené tituly, odborné a čtenářské recenze, udělená ocenění, tagy, ad. Dále umožňuje interaktivní a dynamické zobrazení vybraných titulů na www stránkách, v online katalogu, na blogu, na Facebooku, ap.

Syndetics Unbound nabízí responzivní uživatelské rozhraní pro fungování na mobilních zařízeních, a je kompatibilní s většinou knihovních systémů a vyhledávacích služeb typu discovery.

Konfigurace je velice jednoduchá, nastavení lze optimalizovat přes admin modul. Detailní statistiky ukazují, které prvky jsou pro uživatele nejužitečnější, a které přispívají k vyššímu využití zdrojů z fondu knihovny.

Oficiální tisková zpráva
Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Jakub Petřík má odpovědi na všechny vaše dotazy.