SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Cenově zvýhodněné předplatné kolekce Oxford Medicine Online

Cenově zvýhodněné předplatné kolekce Oxford Medicine Online

6. 6. 2017 - Oxford University Press

Oxford Medicine Online je kolekce 1 036 plnotex­tových příruček se zaměřením na medicínu z vydavatelství Oxford University Press v elektronické podobě. Ideální zdroj jak pro studenty medicíny, tak pro začínající i zkušené lékaře, sestry a porodní asistentky. Aktuálně je předplatné celé kolekce (včetně nebo bez Mayo Clinic Toolkit) nabízeno akademickým institucím za zvýhodněné ceny.

Rozhraní Oxford Medicine nabízí komfortní práci s plnými texty, sofistikované vyhledávání, vytvoření osobního uživatelského účtu, sdílení s dalšími uživateli, a je optimalizováno pro mobilní zařízení. K dispozici jsou MARC21 záznamy, OpenURL linkování a COUNTER 4 statistiky. Obsah je pravidelně aktualizován, včetně stěžejní publikace Oxford Textbook of Medicine, k dispozici je také více než 85 900 obrázků a grafů a 2 000 videí.

V případě zájmu si lékařské fakulty mohou vyžádat zkušební přístup. Nebo si rozhraní otestovat na publikaci Field Trials of Health Interventions: A Toolbox (3 ed.), která je dostupná v režimu open access. Vybrané tituly Oxford Medicine lze získat také formou jednorázového nákupu.

Pro informace o cenách kontaktujte Filipa Vojtáška a Miriam Suchoňovú.

Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Filip Vojtášek má odpovědi na všechny vaše dotazy.