SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Do Academic Complete přibylo více než 2000 e-knih, včetně unikátních titulů Wiley

Do Academic Complete přibylo více než 2000 e-knih, včetně unikátních titulů Wiley

25. 1. 2018 - ProQuest

Do kolekce Academic Complete aktuálně přibylo více než 2 300 knižních titulů, 41 % z nich vyšlo v posledních čtyřech letech. Zastoupeny jsou například tituly z vydavatelství Wiley (více než 400), které jsou exkluzivně dostupné jen v této kolekci. Nechybí ani oceněné tituly – 19 titulů ze seznamu Doody's a 22 z Choice OAT (Outstanding Academic Titles). Pro předplatitele je k dispozici také nástroj pro vizuální propagaci dostupných e-knih na www stránkách knihovny, na Facebooku, blogu a dalších místech – Book Display Widget.

Hodil by se Vám seznam nově přidaných titulů? Kontaktujte Filipa Vojtáška a Miriam Suchoňovú.

Academic Complete existuje již 16 let, jedná se o polytematickou kolekci více než 150 000 odborných elektronických monografií z produkce řady významných vydavatelů včetně univerzitních a akademických vydavatelství, jakož i malých, ale důležitých vydavatelů. Vybrány jsou především publikace, které obvykle nakupují akademické knihovny včetně titulů na seznamech Choice Magazine's Ou­tstanding Academic Titles a Doody's. Pokrývá obory ekonomie a obchod, humanitní vědy, biologie a fyzika, medicína, informační technologie, inženýrství a technologie, historie a politické vědy, právo, sociální vědy, náboženství a filosofie, literatura a jazykověda, umění a pedagogika.

Kolekce je dostupná formou předplatného pro akademické instituce pro neomezený počet současně pracujících uživatelů. Obsah lze číst online i offline, k dispozici jsou statistiky COUNTER i záznamy MARC 21.

Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Filip Vojtášek má odpovědi na všechny vaše dotazy.