SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Nové Safari nabízí exkluzivní obsah O’Reilly a interaktivní výukové materiály pro IT obory, obchod a podnikání

Nové Safari nabízí exkluzivní obsah O’Reilly a interaktivní výukové materiály pro IT obory, obchod a podnikání

13. 3. 2018 - ProQuest

ProQuest ve spolupráci s O'Reilly Media zpřístupnil pro akademické instituce novou verzi Safari: O'Reilly Learning Platform for Higher Education. Safari je plnohodnotná vzdělávací platforma určená pro podporu dnešních studentů, kteří očekávají, že se budou učit online, ve svém vlastním čase a podle svého preferovaného způsobu.

O'Reilly-Safari umožňuje knihovnám nabídnout uživatelům aktuální a relevantní materiály pro rychle se vyvíjející obory jako jsou IT technologie, obchod a podnikání.

Safari z jednoho místa nabízí přístup pro neomezený počet uživatelů k exkluzivnímu obsahu O'Reilly a k dalším titulům od více než 250 předních světových vydavatelů. Dále jsou k dispozici videa, případové studie a další interaktivní výukové materiály pro studenty na všech úrovních odborné způsobilosti. Pro offline přístup je možné si stáhnout mobilní aplikaci. Knihovníci mají možnost stahovat MARC záznamy a sledovat statistiky využití.

Další informace naleznete na go.proquest.com/Sa­fari_2017. Pro detailní seznámení s novou verzí Safari si vyžádejte u AiP/AiB zkušební přístup pro vaši instituci.

Oficiální tisková zpráva
Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Filip Vojtášek má odpovědi na všechny vaše dotazy.