SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Poslední verze Science of Synthesis představila inovované vyhledávací rozhraní

Poslední verze Science of Synthesis představila inovované vyhledávací rozhraní

10. 4. 2018 - Thieme Publishing Group

Vydavatelství Thieme představilo nejnovější online verzi Science of Synthesis 4.10 (SOS), která je uznávanou referenční příručkou poskytující přístup k ověřeným informacím o organických syntetických metodách. Online verze 4.10 přináší změnu vyhledávacího rozhraní a nové SOS Knowledge Updates (500 stran). Nejnovějším přírůstkem do SOS Reference Library je příručka Catalytic Reduction in Organic Synthesis (Vol. 1), která mapuje aktuální vývoj v oblasti katalytických redukcí a selektivní pokrytí osvědčených metod.

V reakci na potřeby a priority uživatelů je nyní výchozím bodem vyhledávání jednoduché vyhledávací okénko s funkcí vyhledávání v textu (klíčová slova, jméno autora, DOI, apod.) a dle struktury/reakce. Pro efektivnější vyhledávání jsou nyní pod záložkou Explore Content zahrnuty grafické/textové abstrakty týkající se obsahu v Knowledge Updates a Reference Library. Nejvýraznější vizuální změnou nejnovější verze SOS je implementace modrobílých firemních barev společnosti Thieme.

Verze 4.10 přináší nový obsah v kapitolách:

  • silver-promoted coupling reactions
  • 1‑(organochal­cogeno)alkynes
  • arylphosphinic acids and derivatives
  • synthesis of heteroatom-substituted allenes
  • immobilised biocatalysts and their application in flow chemistry, ad.

Science of Synthesis je průběžně aktualizována, každý svazek je editován týmem odborníků, kteří dodržují přísná a jasně stanovená kritéria pro výběr metod a průběžně sledují nejnovější literaturu. Tento zavedený postup zaručuje, že informace v SOS vždy odráží současný stav poznání.

Release: SOS 4.10
Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Filip Vojtášek má odpovědi na všechny vaše dotazy.