SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Získejte cestovní grant JoVE na knihovnickou konferenci

Získejte cestovní grant JoVE na knihovnickou konferenci

14. 6. 2018 - MyJoVE Corp.

Společnost JoVE vypsala soutěž o cestovní grant na konferenci Charleston Conference, která se koná 7. – 9. 11. 2018. Zúčastnit se mohou knihovníci z akademických institucí.

Žadatelé zašlou krátký esej (max. 1000 slov), kde popíší, jakými způsoby aktivně oslovují a budují vztahy se svými uživateli (vědci, akademici, studenti) medicínských, technických, matematicko-fyzikálních a přírodovědných oborů (STEM). Ideální je popsat jednotlivé kroky, které vedly k úspěchu a případně odkázat na vlastní kampaně a podpůrné materiály, které knihovna pro oslovování používá.

Detailní podmínky pro udělení grantu a přihláška jsou k dispozici na www stránkách JoVE. Hrazeny budou cestovní náklady, ubytování a konferenční poplatek, uzávěrka je 1. 8.

Recenzovaný vědecký video-časopis JoVE (Journal of Visualized Experiments) obsahuje instruktážní nahrávky vědeckých pokusů s odborným komentářem. Pokrývá oblasti biologie, fyziky, chemie, medicíny, neurověd a životního prostředí. JoVE se Charleston Conference také aktivně účastní.

Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Jakub Petřík má odpovědi na všechny vaše dotazy.