SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Dotazník pro knihovníky ze stavebních fakult

Dotazník pro knihovníky ze stavebních fakult

6. 8. 2018 - ICE Publishing

Vydavatelství ICE Publishing připravilo krátký, desetiminutový dotazník pro všechny knihovny, které poskytují informace pro stavařské obory. Cílem je zjistit, jaké informační zdroje knihovny svým uživatelům poskytují a jakými cestami je nabízejí.

Dotazník Civil Engineering library survey 2018 je k dispozici online. V případě zadání kontaktních údajů budete zařazeni do slosování o voucher ve výši 200 liber pro nákup na Amazonu.

ICE Virtual Library je největší kolekce publikací pro stavební inženýrství s impaktovanými časopisy, jako jsou Proceedings of the ICE – Civil Engineering, který vychází od r. 1836, dále Géotechnique, Magazine of Concrete Research nebo Structures and Buildings. Kromě časopisů zde vychází také průmyslové standardy, manuály, ověřené postupy (best practice), technické specifikace, projektová dokumentace, zprávy o nejnovějším výzkumu, příručky, učebnice, sborníky a případové studie. Publikují zde jak akademici, tak odborníci z praxe. Oceněné články za rok 2017 jsou volně k dispozici online.

Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Jana Machonská má odpovědi na všechny vaše dotazy.