SlovenskyEnglish

Úvod » Semináře » Ochutnávka sýrů, vín a referenčních zdrojů vydavatelství Oxford University Press

Ochutnávka sýrů, vín a referenčních zdrojů vydavatelství Oxford University Press

Tento seminář už sice nestihnete, ale jestli máte zájem o podobný, dejte nám vědět!
Kdy: 24. 5. 2016, 15:00 – 16:30
Kde: Klub knihovny Vysoké školy ekonomické (Stará budova, 1. patro, nám. W. Churchilla 4, Praha 3)
Vložné: zdarma, nutná registrace
Volná místa: 8

úterý 24. května 2016 od 15 do 16:30 hod se v Klubu knihovny Vysoké školy ekonomické uskuteční setkání stávajících uživatelů i potenciálních zájemců o online produkty vydavatelství Oxford University Press (OUP).

Součástí setkání je prezentace v délce cca 30 minut a dále neformální diskuse zpříjemněná ochutnávkou lahodných vín a znamenitých sýrů. Hostitelkami budou zástupkyně vydavatelství OUP – Julita Madzio a Marzena Giers-Fidler.

Představeny budou především oblíbené referenční příručky pro humanitní vědy Oxford Handbooks Online, jejichž autory jsou renomovaní odborníci z celého světa, obsah je recenzován a často aktualizován, aby odpovídal nejnovějším vědeckým poznatkům. Jedná se o jeden z nejprestižnějších a nejúspěšnějších publikačních programů vydavatelství Oxford University Press. Aktuálně tato série pokrývá 14 vědních oborů (ekonomie, historie a archeologie, klasická studia, právo, politologie, literatura, filosofie, náboženství, psychologie, hudba, ad.) a nabízí téměř 700 příruček. Obsahem každé z nich je obsáhlý úvod k danému tématu a kritické zhodnocení současného stavu bádání s výhledem na další možný vývoj výzkumu v určitém oboru.

V případě, že budete mít zájem se zúčastnit, přihlaste se prostřednictvím přihlášky níže, kapacita je omezena.

Účast je ZDARMA a NENÍ PODMÍNĚNA účastí na konferenci INFORUM 2016, která probíhá paralelně v tuto dobu na VŠE. Bližší informace podá Filip Vojtášek.