SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Karger Fast Facts, kolekce odborných příruček, bude od ledna k dispozici zdarma

Karger Fast Facts, kolekce odborných příruček, bude od ledna k dispozici zdarma

19. 10. 2020 - S. Karger Publishers

Od ledna 2021 vydavatelství Karger umožní lékařům a pacientům neomezený bezplatný přístup k sérii Fast Facts, což je online kolekce více než 100 odborných příruček pokrývajících různá témata z oblasti medicíny. V pilotním projektu, který běží od začátku pandemie, Karger nabídl nemocnicím z celého světa bezplatný přístup k této kolekci, což se setkalo s velkým zájmem a podstatným zvýšením využití.

Každý z průvodců obsahuje ty nejlepší dostupné důkazy, náležitosti diagnostiky, léčby a péče o pacienty ve stručné a přehledné podobě. Zastoupené jsou např. obory gynekologie, dermatologie, onkologie, pneumolologie, urologie, psychiatrie, kardiovaskulární medicína, hematologie, gastroenterologie, endokrinologie, oftalmologie, neurologie a klinická neurofyziologie, ale také další specializace včetně častých civilizačních chorob a informace pro pacienty.

K vybraným příručkám jsou k dispozici krátké kvízy (Karger Fast Tests). Většina příruček je v angličtině, několik titulů vyšlo také v jiných jazycích. Nahlédněte do Karger Fast Facts 2020 catalogue.

Pokud máte zájem o nastavení přístupu pro vaši organizaci, napište Janě Machonské (ČR) nebo Lucii Poledníkové (SR).

Oficiální tisková zpráva
Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Jana Machonská má odpovědi na všechny vaše dotazy.