SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Nové videokolekce SAGE pro ošetřovatelství a vedení týmů

Nové videokolekce SAGE pro ošetřovatelství a vedení týmů

19. 5. 2020 - SAGE Publishing

Vydavatelství SAGE Publishing oznámilo spuštění nové videokolekce ze série SAGE Video, tentokrát zaměřené na ošetřovatelství. Více než 75 hodin videa studentům bakalářských a magisterských oborů pomůže rozvíjet potřebné klinické dovednosti a techniky. Na vytvoření kolekce SAGE spolupracoval s Medcom Trainex. Zastoupené jsou různé druhy videonahrávek: In Practice (praktické ukázky), Tutor (krátká školení), Interviews, ad., viz seznam titulů.

Pro podporu výuky během pandemie COVID-19 vytvořil SAGE dvě volně dostupné kolekce zdrojů pro ošetřovatelství, z nichž jedna obsahuje ukázkové kapitoly a druhá kvízy, PPT prezentace a další materiály.

Další novinkou je videokolekce Leadership (85 hodin videa). Celkem tak SAGE Video aktuálně nabízí 12 kolekcí napříč společenskými a zdravotnickými vědami a výzkumnými metodami.

Platforma SAGE Video nabízí intuitivní webové rozhraní a řadu užitečných funkcí pro akademiky – vyhledávat lze i v přepisech textu, k dispozici je html kód pro vložení videa do výukových systémů nebo možnost vytvářet své vlastní krátké klipy. Pro zkušební přístup kontaktujte Filipa Vojtáška nebo Miriam Suchoňovú.

Oficiální tisková zpráva
Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Filip Vojtášek má odpovědi na všechny vaše dotazy.