SlovenskyEnglish

Úvod » Produkty » Foodline Science

Tento produkt byl vyřazen z naší nabídky a uvedené informace již nemusí být aktuální!

Co dál?

Vybrali jsme z naší nabídky zdroje, které mohou Foodline Science alespoň z části nahradit:

Potřebujete něco trochu jiného? Nabídka e-zdrojů je široká a výběr není jednoduchý.

Povězte nám o konkrétních potřebách a aktuální skladbě zdrojů, dostupných ve vaší organizaci. My vám pomůžeme vybrat ty nejrelevantnější zdroje pro vás.

Kontaktujte nás

Foodline Science

Producent: Leatherhead Food RA
Partner: Wolters Kluwer - Ovid
Typ: Bibliografie / Abstrakty
Platforma: Ovid®
URL: Homepage produktu / Product info
Obory: Potravinářství a výživa 

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Jakub Petřík má odpovědi na všechny vaše dotazy.

Popis produktu

Produkt podává vyčerpávající a nejnovější informace z výzkumu v potravinářství a potravinářské technologii – pokrývá všechny jejich aspekty výrobní technologie – ingrediencí, balení, výživu, analýzy a potravinářskou mikrobiologii včetně managementu a biotechnologií.
Obsahuje přes 500 000 záznamů od roku 1972 do současnosti, roční přírůstek je 30 000 záznamů. Excertptováno je dále na 1 000 patentů (UK, EU, US, Japonsko) a 2 000 knih ročně.

Na platformě Ovid jsou podrobnosti o této databázi uvedeny na FOODLINE SCIENCE.

Užitečné nástroje a materiály

Články

  • Demystifying Research: Simplifying Critical Appraisal - podcast

    Podcast poskytuje ošetrovatelom, lekárom, knihovníkom v lekárskych knižniciach a ďalším pracovníkom v zdravotníctve vhľad, ako využiť výskum založený na dôkazoch, integrovať ho do klinickej praxe na skvalitnenie zdravotnej starostlivosti.

Manuály a uživatelská dokumentace

Propagační materiály

Školicí materiály

Statistiky využití

Materiály pro administrátory