SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Zveme vás na miniINFORUM 2020

Zveme vás na miniINFORUM 2020

5. 11. 2020 - Albertina icome Praha

Letošní rok prakticky vůbec nepřál osobnímu setkávání během konferencí, rozhodli jsme se tedy v listopadu uspořádat virtuální konferenci miniINFORUM, která volně navazuje na již ukončené INFORUM.

MiniINFORUM 2020 se bude konat 19.11. 2020 od 10 hodin, přihlášky jsou již otevřené, účast je bezplatná. Všechny příspěvky budou v češtině. Videopozvánka na tuto akci.

Během 1,5 hodinového bloku budou představeny novinky v e-knihách, dozvíte se více o výhodách DDA (způsob nákupu e-knih založený na zájmu uživatelů). Pro zpestření online výuky doporučíme JoVE – odborný časopis, který články a výukové lekce doprovází názornými videi, která studentům podstatně usnadní pochopení probírané látky a reprodukovatelnost vědeckých experimentů. Do boje proti opisování vytáhneme s Urkund, což je software, který patří ke světové špičce v odhalování plagiátorství. Na závěr se můžete těšit na minianketu mezi knihovníky a na pozvání do AiP Wellness. Prostor bude také na vaše dotazy.

Zaregistrujte se, a připojte se včas, ať neprošvihnete i úvodní minizahájení :) Čas do 19. listopadu si můžete krátit např. nahrávkami zahajovacích scének z konferencí INFORUM.

www.miniinforum.cz