SlovenskyEnglish

Úvod » Semináře » Enhance scholarly writing efficiency in your institution by using SciFlow for journal articles and theses

Enhance scholarly writing efficiency in your institution by using SciFlow for journal articles and theses

Tento seminář už sice nestihnete, ale jestli máte zájem o podobný, dejte nám vědět!
Kdy: 28. 9. 2023, 14:00 – 15:00
Vložné: zdarma, nutná registrace

Záznam webináře

Příprava odborných článků nebo vysokoškolských závěrečných prací pro publikování v tištěné nebo online podobě je časově náročná práce a výsledné dílo je nutné přizpůsobit požadavkům na formátování. Online software pro psaní a publikování SciFlow je navržen tak, aby usnadnil psaní odborných textů, a nabízí:

  • Automatizované formátování: Ruční formátování je minulostí. SciFlow automatizuje formátování textu podle pokynů vydavatele nebo instituce.
  • Snadná správa referencí: Importujte reference ze svého správce citací do SciFlow a umístěte odkaz přetáhnutím na požadované místo v textu.
  • Bezproblémová online spolupráce: spolupracujte v reálném čase na jedné centralizované platformě. Není potřeba žádná instalace.

SciFlow pomůže Vašim vědcům a studentům zefektivnit pracovní postup při psaní. SciFlow používají studenti a výzkumníci z více než 100 institucí, včetně např. Společnosti Maxe Plancka a Univerzity v Bernu.

V tomto webináři se spoluzakladatel společnosti SciFlow GmbH, Dr Carsten Borchert, a marketingová manažerka Stefanie Andres budou zabývat následujícími tématy:

  1. Úvod do SciFlow a jeho role v procesu psaní.
  2. Živá ukázka SciFlow: Vytvoření výzkumného článku nebo diplomové práce/knihy.
  3. Implementace SciFlow ve vaší výzkumné instituci: Nejlepší postupy.
  4. Otázky a odpovědi.

Webinář proběhne v angličtině.