SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Nový modul v UpToDate: primární péče ve sportovní medicíně

Nový modul v UpToDate: primární péče ve sportovní medicíně

23. 12. 2015 - Wolters Kluwer - UpToDate

Společnost UpToDate oznámila pokrytí dalšího oboru – primární péče ve sportovní medicíně. Šéfredaktorem UpToDate: Primary Care Sports Medicine (Adolescents and Adults) je Karl B. Fields, MD a celkem se jedná již o 23. specializaci plně zastoupenou v UpToDate.

UpToDate: Primary Care Sports Medicine je výsledkem pětiletého úsilí týmu uznávaných specialistů. Tato specializace nabízí více než 260 témat a obsahuje doporučení, která reflektují poslední vývoj a diagnostické/lé­čebné postupy sportovní medicíny, zahrnuje i nechirurgickou péči zaměřenou na sportovce v adolescentním a dospělém věku.

Nechybí ani informace pro pacienty v angličtině a španělštině, a také více než 1 400 doprovodných obrázků. Čerpá z více než 470 odborných časopisů, včetně American Journal of Sports Medicine, British Journal of Sports Medicine, Clinical Journal of Sports Medicine, Medicine and Science in Sports and Exercise, The Journal of Strength and Conditioning Research a dalších.

Všechna témata jsou psána exkluzivně pro UpToDate (pro UpToDate pracuje téměř 5 700 odborníků, a to jako autoři textů, editoři a recenzenti). Obsah je:

  • založený na důkazech,
  • komplexní,
  • s odkazy na prameny (např. PubMed, Cochrane library)
  • prochází rozsáhlým odborným recenzním hodnocením, takže doporučení jsou přesná a spolehlivá

Oficiální tisková zpráva
Ukázky z obsahu UpToDate: Primary Care Sports Medicine
Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Jakub Petřík má odpovědi na všechny vaše dotazy.