SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Interaktivní fyziologie a anatomie pro studenty lékařských fakult

Interaktivní fyziologie a anatomie pro studenty lékařských fakult

30. 3. 2016 - Visible Body

Společnost Visible Body představila novou verzi Anatomy & Physiology 3, která nabízí interaktivní 3D modely, ilustrace a animace základní lidské anatomie a fyziologie, pokrývá všech 12 systémů lidského těla. Lze velmi dobře uplatnit při výuce v rámci medicínských a ošetřovatelských oborů, a pro samostudium a ověření znalostí formou kvízů.

Modely lze otáčet, zvětšovat, skrývat nebo přidávat jednotlivé vrstvy, dopisovat vlastní poznámky a označovat si konkrétní místa. Obrázky je možné následně ukládat a sdílet. K dispozici jsou také aplikace pro iPad, iPhone a Android.

Nová verze nabízí především zjednodušení vyhledávání a navigaci v jednotlivých lekcích. Rozšířena byla lekce o reprodukci – obsahuje animace vývoje plodu a nové prezentace zaměřené na embryonální vývoj, dvojčata a těhotenské hormony.

Podívejte se, co vám Anatomy & Physiology nabízí: představení Anatomy & Physiology 3 v krátkém videu, a ukázka lekce o nervovém systému vedená prof. B. Nilson.

Do konce dubna 2016 je k dispozici zkušební přístup.

Visible Body zpřístupňuje také řadu studijních materiálů pro anatomii bezplatně na portálu Learn @ Visible Body, kde najdete obrázky, krátké animace a snadno pochopitelné studijní texty. Dalším zajímavým zdrojem informací jsou pak krátká videa Fast Facts na YouTube.

Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Jakub Petřík má odpovědi na všechny vaše dotazy.