SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Regionální obsah v databázích ProQuest na dosah!

Regionální obsah v databázích ProQuest na dosah!

8. 6. 2016 - ProQuest

ProQuest vytvořil devět regionálních databází s publikacemi z více než 110 států, které nabízejí téměř 3 000 akademických titulů od univerzitních vydavatelství, vědeckých asociací a společností, a také od vědeckých vydavatelství. Obsah je interdisciplinární, najdete zde časopisy se zaměřením na ekonomické vědy, humanitní a sociální vědy, medicínu, přírodní vědy i techniku.

Databáze East & Central Europe zveřejňuje vědecké články z časopisů ze zemí střední a východní Evropy, samozřejmě včetně Česka a Slovenska. Dostupné jsou například časopisy Mezinárodní vztahy, Trendy ekonomiky a managementu, Sociologický časopis, Slovenská Politologická Revue, Folia Biologica, Communication Today, Aktuální Otázky Sociální politiky, Acupuncture and Natural Medicine, a řada dalších, viz leták.

Skvělá zpráva je, že veškerý obsah East & Central Europe Database je i součástí databáze ProQuest Central, a přístup k těmto regionálním zdrojům tak mají všichni uživatelé z institucí, které ProQuest Central v ČR a SR předplácejí.

Připomínáme, že od února je rozhraní ProQuestu k dispozici také v češtině.

Oficiální tisková zpráva
Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Filip Vojtášek má odpovědi na všechny vaše dotazy.