SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Vědci mohou na jednom místě vyhledávat dotační i publikační příležitosti

Vědci mohou na jednom místě vyhledávat dotační i publikační příležitosti

24. 1. 2017 - ProQuest

Součástí databáze Pivot, která umožňuje vyhledávat dotační příležitosti z celého světa, se nyní stává i databáze Papers Invited, která zpracovává informace o call for papers týkající se chystaných konferencí a speciálních čísel odborných časopisů. Tyto informace jsou mimořádně užitečné především pro ty, kteří chtějí představit a/nebo publikovat výsledky své práce.

Vyhledávání v Papers Invited je možné přes název konference / speciálního čísla, dle data, země a klíčových slov, k dispozici je také prohlížení přes obory. U konkrétního záznamu je pak uvedeno, kde se konference koná, kdo je jejím organizátorem, komu je určena, klíčová slova, a samozřejmě důležité termíny a odkaz na www stránky. U časopisů jsou navíc k dispozici údaje o vydavateli, zaměření a tématech speciálního čísla.

Kromě dotačních příležitostí, informací o stipendiích a odborných stážích, cestovních grantech, odborných soutěžích a oceněních, lze v Pivotu hledat také potenciální partnery pro vědu a výzkum, neboť Pivot obsahuje také adresář více než 3 milionů vědců z celého světa.

Oficiální tisková zpráva
Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Jana Machonská má odpovědi na všechny vaše dotazy.