SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » ProQuest Academic Complete nabídne tisíce nových titulů vydavatelství Wiley

ProQuest Academic Complete nabídne tisíce nových titulů vydavatelství Wiley

26. 7. 2017 - ProQuest

Společnost Wiley a společnost ProQuest již dlouho spolupracují, aby vědcům poskytly neomezený přístup k důležitému multidiscipli­nárnímu obsahu. V rámci nové pětileté dohody bude prostřednictvím kolekce Academic Complete a deseti předmětových kolekcí dostupných 4 000 nových knižních titulů vydavatelství Wiley. Do roku 2022 tak bude Academic Complete obsahovat více než 14 000 titulů Wiley.

Databáze Academic Complete existuje již 15 let, jedná se o polytematickou kolekci více než 145 000 odborných elektronických monografií z produkce řady významných vydavatelů včetně univerzitních a akademických vydavatelství, jakož i malých, ale důležitých vydavatelů. Vybrány jsou především publikace, které obvykle nakupují akademické knihovny včetně titulů na seznamech Choice Magazine's Ou­tstanding Academic Titles a Doody's. Pokrývá obory ekonomie a obchod, humanitní vědy, biologie a fyzika, medicína, informační technologie, inženýrství a technologie, historie a politické vědy, právo, sociální vědy, náboženství a filosofie, literatura a jazykověda, umění a pedagogika.

Kolekce je dostupná formou předplatného pro akademické instituce pro neomezený počet současně pracujících uživatelů. Obsah lze číst online i offline, k dispozici jsou statistiky COUNTER i záznamy MARC 21.

Oficiální tisková zpráva
Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Filip Vojtášek má odpovědi na všechny vaše dotazy.