SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » 6000 nových titulů Taylor & Francis v ProQuest Academic Complete

6000 nových titulů Taylor & Francis v ProQuest Academic Complete

19. 10. 2017 - ProQuest

Do kolekce Academic Complete aktuálně přibylo 6 000 knižních titulů z vydavatelství Taylor & Francis, které jsou nyní dostupné na platformě Ebook Central®. Pro předplatitele je k dispozici také vylepšený nástroj pro vizuální propagaci dostupných e-knih na www stránkách knihovny, na Facebooku, blogu a dalších místech – Book Display Widget.

Academic Complete existuje již 15 let, jedná se o polytematickou kolekci více než 150 000 odborných elektronických monografií z produkce řady významných vydavatelů včetně univerzitních a akademických vydavatelství, jakož i malých, ale důležitých vydavatelů. Vybrány jsou především publikace, které obvykle nakupují akademické knihovny včetně titulů na seznamech Choice Magazine's Ou­tstanding Academic Titles a Doody's. Pokrývá obory ekonomie a obchod, humanitní vědy, biologie a fyzika, medicína, informační technologie, inženýrství a technologie, historie a politické vědy, právo, sociální vědy, náboženství a filosofie, literatura a jazykověda, umění a pedagogika.

Kolekce je dostupná formou předplatného pro akademické instituce pro neomezený počet současně pracujících uživatelů. Obsah lze číst online i offline, k dispozici jsou statistiky COUNTER i záznamy MARC 21.

Oficiální tisková zpráva
Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Filip Vojtášek má odpovědi na všechny vaše dotazy.