SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Zveme vás k nahlédnutí na nové OECD iLibrary

Zveme vás k nahlédnutí na nové OECD iLibrary

10. 3. 2018 - OECD Publishing

OECD Publishing připravuje velký upgrade platformy OECD iLibrary. Během pár týdnů bude spuštěná nová verze, ve které pocítí uživatelé řadu významných vylepšení:

  • rychlejší a přesnější vyhledávání na bázi současných standardů průzkumu relevantního obsahu,
  • modernější a responzivnější design, umožňující práci s obsahem bez ohledu na zařízení – stolní počítač, tablet nebo mobilní telefon,
  • více obsahu ve formátu HTML, což povede k vyššímu komfortu při čtení informací a obecně k lepšímu využití obsahu.

Zveme k nahlédnutí do nové platformy na live.oecd-library.org a oceníme vaši zpětnou vazbu. Upgrade se týká nejen OECD iLibrary, ale také partnerských digitálních knihoven. Nahlédněte na jejich novou podobu:

Pro instituce s přístupem

Byl přeuložen kompletní obsah s plnou funkčností. Během zkušební fáze nefunguje registrace uživatele – není třeba se přihlašovat, protože uživatelská hesla zůstávají zatím na původním serveru. Během několika týdnů bude dosavadní server plně nahrazen a veškeré linky již povedou k nové verzi. Na vaší straně nebude potřeba podnikat žádné kroky k zachování přístupu do iLibrary.

Vzhledem k budoucí funkčnosti ve smyslu eCommerce OECD Publishing zvýšil zabezpečení iLibrary přechodem na SSL/HTTPS. Je možné, že někteří uživatelé proto budou muset změnit nastavení svých proxy serverů. Pokud v tomto smyslu zaznamenáte nějaké problémy s přístupem, obraťte se prosím na své oddělení IT.

Věříme, že vám uvedený upgrade udělá radost a neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, protože si ceníme jakékoliv zpětné vazby.

Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Jana Machonská má odpovědi na všechny vaše dotazy.