SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Nová verze Science of Synthesis 4.11

Nová verze Science of Synthesis 4.11

15. 8. 2018 - Thieme Publishing Group

Vydavatelství Thieme představilo nejnovější online verzi Science of Synthesis 4.11 (SOS), která je uznávanou referenční příručkou poskytující přístup k ověřeným informacím o organických syntetických metodách. Online verze 4.11 přináší nejnovější poznatky o karbolinech a S,S acetalech, stejně jako o katalytické redukci.

K dispozici jsou také nové SOS Knowledge Updates (500 stran). Nejnovějším přírůstkem do SOS Reference Library je příručka Catalytic Reduction in Organic Synthesis, Vol. 2, která zahrnuje příspěvky zaměřené na redukci aldehydů, ketonů a karboxylových kyselin a derivátů. Dále obsahuje řadu kapitol o katalytické redukci funkčních skupin obsahujících dusík, jako jsou iminy (včetně redukční aminace aldehydů a ketonů), nitro- a nitroso- sloučeniny, N-oxidy, azidy a nitrily.

Science of Synthesis je průběžně aktualizována, každý svazek je editován týmem odborníků, kteří dodržují přísná a jasně stanovená kritéria pro výběr metod a průběžně sledují nejnovější literaturu. Tento zavedený postup zaručuje, že informace v SOS vždy odráží současný stav poznání.

Oficiální tisková zpráva
Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Filip Vojtášek má odpovědi na všechny vaše dotazy.