SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Aktuální novinky v onkologické léčbě v novém vydání DeVita, Hellman, and Rosenberg's Cancer

Aktuální novinky v onkologické léčbě v novém vydání DeVita, Hellman, and Rosenberg's Cancer

3. 12. 2018 - Wolters Kluwer - Ovid

Vydavatelství Lippincott Williams & Wilkins (LWW) zpřístupnilo v online podobě poslední 11. vydání publikace DeVita, Hellman and Rosenberg's Cancer: Principles & Practice of Oncology, která se řadí mezi prestižní referenční zdroje pro onkologii, a je určena především onkologům a hematologům, ale i dalším lékařským profesím (dermatologie, endokrinologie a metabolismus, gastroenterologie a hepatologie, imunologie, onkologie, patologie, radiologie, rehabilitace a chirurgie).

Více než 400 vědeckých kapacit v této publikaci popisuje aktuálně nejúčinnější metody léčby všech typů rakoviny a diskutuje roli všech dostupných léčebných metod, včetně jejich kombinace. Nové kapitoly se věnují např. precizní onkologii a mikrobiologii, autoři neopomněli ani související témata jako screening a prevence rakoviny, paliativní péče, podpůrná onkologie a otázky kvality života.

Online přístup k publikaci je možný přes rozhraní Ovid, a to formou jednorázového nákupu.

Tato příručka je také součástí kolekce Health Library-Oncology Collection, kde je k dispozici navíc dalších 20 příruček z vydavatelství LWW, přístup k této službě funguje na základě ročního předplatného.

Má-li Vaše instituce o tuto publikaci zájem, vyžádejte si cenovou nabídku.

Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Jakub Petřík má odpovědi na všechny vaše dotazy.