SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Získejte cestovní grant JoVE na knihovnické konference

Získejte cestovní grant JoVE na knihovnické konference

13. 2. 2019 - MyJoVE Corp.

Společnost JoVE vypsala soutěž o cestovní grant na 2019 EAHIL Workshop, který se koná 17. – 20. 6. 2019 v Basileji ve Švýcarsku. Zúčastnit se mohou knihovníci z akademických institucí.

Mottem letošní akce je "Learn, Share, Act, Bridge Borders”, žadatelé tedy mají za úkol zaslat krátký esej (max. 750 slov) na téma "knowledge transfer in the scientific community”. Detailní podmínky pro udělení grantu a přihláška jsou k dispozici na www stránkách JoVE. Hrazeny budou cestovní náklady, ubytování a konferenční poplatek, uzávěrka je 12. 4.

Dále máte možnost zapojit se do soutěže JoVE Librarian Travel Award, kde tři vítězové získají stipendium $1 500 na účast na některé z knihovnických konferencí, které se konají v Severní Americe. Žadatelé mají za úkol zaslat krátký esej (max. 750 slov) na téma "How are you/your library helping the lab productivity of science students and/or researchers?”. Detailní podmínky pro udělení grantu a přihláška jsou k dispozici na www stránkách JoVE, uzávěrka je 22. 3.

Recenzovaný vědecký video-časopis JoVE (Journal of Visualized Experiments) obsahuje instruktážní nahrávky vědeckých pokusů s odborným komentářem. Pokrývá oblasti biologie, fyziky, chemie, medicíny, neurověd a životního prostředí. Přečtěte si nejnovější recenzi JoVE z Colorado State University.

Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Jakub Petřík má odpovědi na všechny vaše dotazy.