SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Tisícovka e-knih a videí z McGraw-Hill pro obchod a IT na platformě O’Reilly

Tisícovka e-knih a videí z McGraw-Hill pro obchod a IT na platformě O’Reilly

15. 4. 2019 - ProQuest

Novinkou na platformě O’Reilly for Higher Education je 1 100 e-knih a videí z vydavatelství McGraw-Hill Education se zaměřením na obchod, vzdělávání a výpočetní techniku.

O’Reilly’s Learning Platform for Higher Education (dříve Safari) je plnohodnotná vzdělávací platforma určená pro podporu dnešních studentů, kteří očekávají, že se budou učit online, ve svém vlastním čase a podle svých preferencí. Umožňuje knihovnám nabídnout uživatelům aktuální a relevantní materiály pro rychle se vyvíjející obory jako jsou IT technologie, obchod a podnikání.

Z jednoho místa je zde přístup k exkluzivnímu obsahu O'Reilly a k dalším titulům od více než 250 předních světových vydavatelů – celkem nyní více než 40 000 titulů. Dále je k dispozici přes 6 000 videí, případové studie a další interaktivní výukové materiály pro studenty na všech úrovních odborné způsobilosti. Pro offline přístup je možné si stáhnout mobilní aplikaci.

Pro detailní seznámení s novou verzí Safari si vyžádejte u AiP/AiB zkušební přístup pro vaši instituci, seznam titulů, ap.

Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Filip Vojtášek má odpovědi na všechny vaše dotazy.