SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Vypilujte své odborné texty v angličtině, vezměte si na pomoc Writefull!

Vypilujte své odborné texty v angličtině, vezměte si na pomoc Writefull!

5. 5. 2020 - Albertina icome Praha

Rádi bychom vám představili nejnovější přírůstek do portfolia společnosti Digital Science & Research Solutions Limited. Nástroj Writefull byl speciálně navržen pro korekci odborných textů v angličtině. Od jiných obdobných nástrojů se liší tím, že používá jazykové modely založené na umělé inteligenci (AI), a průběžně se „učí“ z textů milionů publikovaných článků. Writefull koriguje gramatiku, použití odborné terminologie, interpunkci, pravopis a stylistiku.

Z nabídky Writefull jsou pro instituce jako vysoké školy nebo výzkumné ústavy určeny doplňky Writefull for Word a Writefull for Overleaf, které mohou studenti, doktorandi a vědci použít během psaní textů v textovém editoru Word, respektive v LaTeX editoru Overleaf. Oba nástroje automaticky navrhují jazykové úpravy textu, které lze přijmout jediným kliknutím. Writefull for Word dále nabízí „Sentence Palette“ – prohledávatelnou databázi vět a frází, které se běžně používají ve vědeckých publikacích. Použít je lze pro strukturování a psaní jakéhokoli textu.

Writefull přináší zkvalitnění jazykové úrovně článků, publikací, záverečných prací, projektových žádostí, zpráv, ad. Díky této sadě nástrojů můžete psát v angličtině s větší jistotou a přesností.

Chcete se o Writefull dozvědět více? Zaregistrujte se na webinář Create your perfect article using Writefull.

Máte zájem o zajištění licence Writefull pro vaši instituci, nebo máte nějaké dotazy? Kontaktujte, prosím, Vladimíra Karena.

Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Vladimír Karen má odpovědi na všechny vaše dotazy.