SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Využití e-knih dramaticky vzrostlo, nákup neomezených licencí nyní s 50% slevou

Využití e-knih dramaticky vzrostlo, nákup neomezených licencí nyní s 50% slevou

29. 5. 2020 - ProQuest

V minulých týdnech se zavřely dveře většiny knihoven po celém světě, a uživatelé tak ve větší míře začali využívat elektronické knihy. V Evropě vzrostlo využití e-knih na platformě ProQuest Ebook Central o 132 %, v Asii o 154 %, a v Latinské Americe dokonce o 193 %. Napomohla tomu i inciativa ProQuest, která umožnila, po dohodě s více než 220 vydavateli, využívat neomezené licence u již zakoupených titulů – prodlouženo až do 30. 6. 2020 a bez dalších poplatků.

Zvýšený zájem o konkrétní tituly se pravděpodobně promítl i do statistik využití. V případě, že uvažujete o navýšení licence u nejpopulárnějších titulů, vězte, že až do 31. 8. máte možnost ušetřit, protože ProQuest po dohodě s řadou vydavatelů nabízí upgrade licence pro jednoho uživatele na neomezený přístup s 50% slevou. Jedná se např. o e-knihy vyd. Brill, Emerald, Sage Publications, Taylor & Francis, Packt Publishing, Wolters Kluwer, seznam participujících vydavatelů (bude rozšiřován).

Jsme tu, abychom vám pomohli. Máte-li jakékoli dotazy nebo byste chtěli získat více informací o neomezeném přístupu, kontaktujte Filipa Vojtáška nebo Miriam Suchoňovú.

ProQuest Ebook Central - What's New
Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Filip Vojtášek má odpovědi na všechny vaše dotazy.