SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Writefull Academizer udělá z neformální angličtiny akademickou

Writefull Academizer udělá z neformální angličtiny akademickou

3. 11. 2022 - ThinqLab

Akademický text by měl stavět na vhodné slovní zásobě a výstižných frázích a měl by se vyhýbat hovorovému jazyku. Zdá se to těžké? Nový nástroj Writefull Academizer automaticky přepíše neformální věty na akademické. Také tento čtvrtý widget od společnosti Writefull je založený na umělé inteligenci.

Jak používat Writefull Academizer?

Jednoduše vložte větu do vstupního pole aplikace Writefull Academizer a stiskněte tlačítko „Academize!“, abyste získali akademické přepisy. Můžete generovat tak často, jak si přejete. Použijte akademizované věty Writefull ve své diplomové nebo disertační práci, anebo čerpejte z více vět a vytvořte si vlastní.

Je to tedy konvertor z neformálního do formálního jazyka?

Writefull vycvičil vlastní AI model na konverzi neformálního jazyka na akademický. Nejenže je jazyk formálnější, ale také zapadá lépe do akademického kontextu. To znamená, že je ideální pro psaní seminárních prací, diplomových prací nebo jiných akademických textů.

Jaký je rozdíl mezi aplikacemi Academizer a Paraphraser?

Oba widgety přepisují věty, rozdíl je v tom, že Academizer byl vycvičený na to, aby z neformálního jazyka udělal akademický, zatímco Paraphraser přepisuje akademické věty na nové akademické. Pokud máte neformální větu, kterou chcete přepsat pro akademické účely, použijte Academizer, a pokud máte akademickou větu, kterou chcete přeformulovat, použijte Paraphraser.

Jaké další volně dostupné widgety můžete použít?

Instituce s předplatným Writefull for Word a Writefull for Overleaf mají k dispozici také:

  • Sentence Palette je kolekce užitečných frází, které můžete použít při psaní odborného textu
  • Language Search je databáze autentického jazyka vědeckých textů, pomůže vám zjistit, jak používat slova a fráze v kontextu

Máte zájem o zkušební přístup Writefull pro vaši instituci? Máte otázky? Kontaktujte Vladimíra Karena (ČR) anebo Luciu Poledníkovú (SR).

Writefull blog
Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Vladimír Karen má odpovědi na všechny vaše dotazy.