SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Časopisy pro neurochirurgii zpět u Ovidu

Časopisy pro neurochirurgii zpět u Ovidu

16. 8. 2021 - Wolters Kluwer - Ovid

Vydavatel Wolters Kluwer obnovil spolupráci s Congress of Neurological Surgeons (CNS), přední organizací zaměřenou na rozvoj neurochirurgie prostřednictvím vzdělávání a inovací. Od ledna 2022 bude Wolters Kluwer vydávat tři odborné lékařské časopisy z portfolia CNS, včetně vlajkové publikace Neurosurgery, jednoho z nejcitovanějších neurochirurgických časopisů na světě:

  • Neurosurgery – publikuje špičkový výzkum v oblasti klinické a experimentální neurochirurgie zahrnující nejnovější vývoj v oblasti vědy, technologií a medicíny a je považován za nejkomplexnější zdroj informací v oblasti neurochirurgie.
  • Operative Neurosurgery – poskytuje praktické pokyny včetně operačních postupů, anatomie, instrumentária, přístrojů a technologií.
  • Neurosurgery Open – OA časopis, vychází pouze online a poskytuje prostor pro publikování vědeckých článků zabývajících se klinickou neurochirurgií a experimentální neurochirurgií, jako jsou případové studie, kazuistiky a další informace zajímavé pro neurochirurgy.

Rozhraní Ovid umožňuje uživatelům nastavit automatické zasílání upozornění na nová čísla a články, export záznamů do citačních manažerů, uložení/tisk/o­deslání výsledků vyhledávání, a sledování statistik ve formátu COUNTER. Časopisy CNS je samozřejmě možné prohledávat společně s dalšími časopisy a databázemi, které máte přes Ovid dostupné.

Pro další informace k předplatnému kontaktujte Janu Machonskou nebo Miriam Suchoňovú.

Oficiální tisková zpráva
Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Jakub Petřík má odpovědi na všechny vaše dotazy.