SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Vydavatelství Karger rozšiřuje OA program o další dva časopisy

Vydavatelství Karger rozšiřuje OA program o další dva časopisy

22. 9. 2021 - S. Karger Publishers

Vydavatelství Karger přesouvá další dva odborné časopisecké tituly mezi Gold OA tituly, a to od ledna 2022:

Vydavatelství představilo také nové webové stránky zaměřené na OA a Open Science. OA časopisy tvoří cca třetinu z celkového portfolia vydavatelství Karger, všechny ostatní časopisy Karger Publishers jsou hybridní. Vydavatelství rozšířilo svou spolupráci se servery bioRxiv a medRxiv. Karger je zapojen do Iniciativy pro otevřené citace (I4OC), pro otevřené vědecké zdroje (I4OC) a otevřené abstrakty (I4OA).

Vydavatelství Karger se specializuje na časopisy a knihy pro výzkum a klinickou praxi v oblasti biomedicínckýh věd. Kompletní přehled všech kolekcí Karger naleznete v našem katalogu, stejně tak seznam open access časopisů.

Chcete vědět více o publikování v časopisech Karger? Zhlédněte prezentaci, prostudujte si návod Submission to a Karger Journal a/nebo si objednejte příručku How to get your biomedical paper published. Vítaným pomocníkem pro autory je také nástroj Journal Scout.

Korespondenční autoři z Univerzity Karlovy a Masarykovy Univerzity mají možnost publikování v titulech Karger v režimu OpenAccess bez nutnosti hradit poplatek za zpracování článku (Article Processing Charge, APC).

Oficiální tisková zpráva
Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Jana Machonská má odpovědi na všechny vaše dotazy.