SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » BioDigital Human - virtuální mapa lidského těla

BioDigital Human - virtuální mapa lidského těla

23. 4. 2022 - Wolters Kluwer - Ovid

Plaforma Ovid nyní nabízí přístup k 3D anatomii BioDigital Human pro výuku a studium anatomie dle současných vzdělávacích potřeb. Tato online služba je přístupná odkudkoli a na jakémkoli zařízení (PC, tablet, mobil). Umožňuje detailnější porozumění fungování lidského těla a seznámení se s diagnózou, průběhem a léčbou nemocí v interaktivním 3D formátu.

Platforma BioDigital Human, nazývaná "Google Maps for the Human Body”, obsahuje komplexní, lékařsky přesnou anatomii s více než 8 000 individuálně volitelnými anatomickými strukturami, 700 modelů spojených se zdravotními stavy a léčebnými postupy v interaktivním 3D formátu, nástroj pro tvorbu testovacích otázek, jakož i sadu nástrojů pro mapování a vizualizaci dat.

BioDigital Human se hodí pro výuku všeobecného lékařství, ošetřovatelství, fyzioterapie, pracovní ergoterapie nebo sportovní medicíny. Zlepšuje zapojení studentů a výsledky výuky, zvyšuje porozumění složitým anatomickým strukturám a fungování těla. Modely lze snadno přizpůsobit tak, aby splňovaly cíle výuky, a začlenit je přímo do sylabů, což zefektivňuje prezenční i distanční výuku.

Kromě BioDigital Human jsou z nabídky společnosti Ovid pro výuku anatomie vhodné také Acland Anatomy a Grant's Dissection Videos.

Má-li Vaše instituce zájem o více informací nebo o testovací přístup, kontaktujte Janu Machonskou nebo Miriam Suchoňovú. Chcete vidět BioDigital Human naživo? Přihlašte se na webinář (12.5. 2022).

Oficiální tisková zpráva
Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Jana Machonská má odpovědi na všechny vaše dotazy.