SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Jaké novinky najdete v ProQuest One Business?

Jaké novinky najdete v ProQuest One Business?

4. 5. 2022 - ProQuest

Do databáze ProQuest One Business přibylo více než 150 nových časopisů , např. European Journal of Management and Business Economics, Organization Management Journal, nebo Journal of Tourism Futures. Dále business zpravodajství včetně The Conversation a Dow Jones’ Private Equity News, a Financial News. Obohacen byl také obsah pro výuku – stovky obchodních případů od poskytovatelů jako jsou MIT, Darden, Anderson School of Management a IE Business School; více než 1 300 nových elektronických knih od vydavatelů, jako jsou Emerald, Sage, Business Expert Press, Society for Human Resource Management a Kogan Page; videa a podcasty z časopisu The Economist; stovky nových reportů od společnosti Plunkett Research a dalších providerů jako jsou OECD, Oxford Economics a The Economist intelligence Unit.

Procházení dle průmyslových oborů (Industries) je nově intuitivnější a transparentnější, a studentům pomáhá i hierarchická struktura NAICS kódů. Napřímo jsou prolinkovány reporty a další obsah související s vybraným oborem, viz přehled novinek.

Procházet obsah lze nově i dle konkrétních témat (Subject) a tato funkce se dočká ještě dalších vylepšení v roce 2022.

Company Overviews, které studentům pomáhají najít a rychle prohledat obsah týkající se téměř 4 000 světových společností, nyní zjednodušují přístup k informacím o fúzích a akvizicích, k finančním údajům z odvětví a analytickým zprávám společnosti J. P. Morgan z jednoho místa.

Charleston Advisor v loňské recenzi ohodnotil ProQuest One Business známkou 4.75 (z 5.0). Chcete se dozvědět o ProQuest One Business více? Přihlašte se na některý z chystaných webinářů a/nebo si vyžádejte zkušební přístup pro vaši instituci.

Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Filip Vojtášek má odpovědi na všechny vaše dotazy.