SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Metriky z Journal Citation Reports integrovány do platformy ProQuest

Metriky z Journal Citation Reports integrovány do platformy ProQuest

1. 6. 2023 - ProQuest, Part of Clarivate

Aktuálně došlo k propojení funkcí platforem Web of Science (WoS) a ProQuest. Uživatelé tak přímo na platformě ProQuest najdou u časopisů klíčové metriky z Web of Science:

  • Web of Science Journal Citation Indicator se zobrazuje všem uživatelům platformy ProQuest
  • Web of Science Journal Impact Factor se zobrazuje uživatelům z institucí, které předplácejí Web of Science a zároveň některou z databází na platformě ProQuest

Pro bližší informace zhlédněte záznam webináře Web of Science Journal Citation Report Information in the ProQuest Platform a nahlédněte do nápovědy. Na straně institucí není třeba nic nastavovat, pokud je vaše instituce předplatitelem služeb ProQuest a Web of Science, máte tyto údaje u časopisů automaticky dostupné.

Již brzy budou na platformě ProQuest zpřístupněny také profily autorů z Web of Science, které pomohou vyhledat autory, kteří publikují na dané téma, a bude tak možné snadno identifikovat špičky v oboru a navázat spolupráci.

Další chystanou novinkou je zobrazení počtu citací z Web of Science přímo na platformě ProQuest. Bude tak možné snadno vyhledat klíčové články k tématům, která uživatele zajímají, a udržet si přehled o nejnovějším výzkumu.

Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Filip Vojtášek má odpovědi na všechny vaše dotazy.