SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » Personalizované učení s Thieme MedOne Adaptive Learner

Personalizované učení s Thieme MedOne Adaptive Learner

7. 9. 2022 - Thieme Publishing Group

Adaptivní vzdělávací platforma pro studenty medicíny MedOne Adaptive Learner: Step 1 se na rozdíl od tradičních e-learningových kurzů, které jsou „univerzální“, vyvíjí společně s každým studentem. Využívá umělou inteligenci a přizpůsobuje se individuálně znalostem a potřebám každého studenta. Pomůže otestovat si, ověřit si a doplnit si znalosti před zkouškami, a provede studenty prvními dvěma roky studia medicíny.

Obsahem MedOne Adaptive Learner: Step 1 je více než 5 700 otázek s výběrem odpovědi a detailním vysvětlením správných a nesprávných odpovědí pokrývajících 11 disciplín, které korespondují se zkouškou USMLE® Step 1. Obsah je seskupen do 188 modulů podle podtémat týkajících se orgánových systémů, nemocí/stavů, abnormálních/nor¬mál­ních procesů a dalších pojmů souvisejících s každou lékařskou disciplínou.

Seznamte se s MedOne Adaptive Learner: Step 1 prostřednictvím demo verze (přístup k ukázkové podmnožině 220 otázek z 11 oborů) nebo prostřednictvím krátké ukázky.

Má-li Vaše instituce zájem o více informací nebo o testovací přístup, kontaktujte Janu Machonskou nebo Miriam Suchoňovú.

Informace z Katalogu

Chcete vědět víc?
Pište a volejte, Jana Machonská má odpovědi na všechny vaše dotazy.