SlovenskyEnglish

Úvod » Novinky » 20 let e-novinek

20 let e-novinek

29. 4. 2021 - Albertina icome Praha

E-novinky ze světa informačních zdrojů už rozesíláme do vašich e-mailových schránek 20 let. Přinášejí nejen zajímavosti týkající se odborných informačních zdrojů a ochutnávky nových online databází, kolekcí a služeb, ale také informace o volných přístupech, užitečných návodech a nástrojích, a v neposlední řadě s Vámi prostřednictvím e-novinek sdílíme pozvánky na zajímavé webináře a online konference.

Obsah e-novinek si lze jednoduše upravit „na míru“, a nechat si zasílat novinky jen z oborů, které Vás zajímají. Vybírat lze z téměř 120 vědních disciplín. Chcete si Vaše nastavení aktualizovat? Klikněte v doručené zprávě vpravo nahoře na odkaz „Úprava profilu“ a nastavte si, jaké informace a z kterých oborů od nás chcete dostávat.

Ještě naše novinky neodebíráte? Zaregistrujte se na našich www stránkách a nezapomeňte zaškrtnout volbu „novinky z mých oborů“ a zaklikat příslušné vědní disciplíny. Váš výběr lze kdykoliv aktualizovat nebo se z odběru e-novinek odhlásit.

Průběžně také publikujeme a sdílíme zprávy prostřednictvím Facebooku, a praktické videonávody z naší dílny či od vydavatelů, se kterými spolupracujeme, najdete na našem YouTube kanálu.

Ilustrace: Eva Holická

Informace o zpracování osobních údajů