SlovenskyEnglish

Úvod » Produkty » Přírodní vědy » Aplikované vědy » Potravinářství a výživa


Zpřesněte hledání

Typ

























Platforma

























































Vydavatel




















































































Potravinářství a výživa

Počet nalezených produktů: 90

CAB eBooks Choice Annual Collections, 2017 - present
Producent: CABI Publishing
Typ: E-knihy / Kolekce e-knih

CAB eBooks Choice Annual Collections (původně CAB eBooks Front File) obsahují nejnovější monografie a odborné knihy mezinárodní neziskové organizace CABI zaměřeny na aplikované vědy o živé přírodě, zejména zemědělství, veterinární lékařství, veřejné zdraví, environmentální vědy, lesní a vodní hospodářství, rozvoj venkova a turistiku:

CAB eBooks Choice Collections: Human, food and nutrition sciences
Producent: CABI Publishing
Typ: E-knihy / Kolekce e-knih

Knižní kolekce Choice Subject Collection: Human, food and nutrition sciences zaměřená na lidské zdraví, potravinářství a výživu obsahuje monografie a odborné knihy mezinárodní neziskové organizace CABI. Zastoupeny jsou obory:

CABI Full Text
Producent: CABI Publishing
Typ: Plnotextové a multimediální databáze

Zdroj více než 647 000 plných textů článků z časopisů a konferenčních materiálů dostupných předplatiteli některé z databází CABI. Dokumenty jsou soustředěny v databázích CAB Abstracts, Global Health a v dalších online zdrojích CABI. Obsah pokrývá zdravotnictví, zemědělství, přírodní prostředí a další. Téměř 70 % obsahu je dostupných elektronicky jenom v CABI Full Text.

CABI Choice Reference
Producent: CABI Publishing
Typ: Encyklopedie

CABI Choice Reference je zaměřena na veterinární lékařství, entomologii, lesnictví, lidské zdraví a výživu, zahradnictví, volný čas a turistiku, mykologii a parazitologii. Vyberte si z encyklopedií, slovníků a taxonomických klíčů mezinárodní neziskové organizace CABI:

CABI Review
Producent: CABI Publishing
Typ: Plnotextové a multimediální databáze

CABI Publishing je dlouholetým uznávaným vydavatelem přehledových článků (review articles) pro obory jako je veterinární medicína, zemědělství, pěstování rostlin, výživa a potravinářství, přírodní zdroje a životní prostředí.

Food Science Engineering Ebook Subscription
Producent: ProQuest
Typ: E-knihy / Kolekce e-knih

135 knižních titulů (srpen 2018) z nakladatelství Academic Press, CRC Press, Elsevier, Marcel Dekker, Woodhead Publishing v kolekci Food Science Engineering Ebook Subscription (dříve ebrary Food Science) přináší odborné informace o nápojích, výrobě a bezpečnosti potravin, o jejich ochraně, balení a uskladnění, o výživě. Dostupné formou předplatného.

Food Studies Online
Producent: různí / Alexander Street
Typ: Plnotextové a multimediální databáze

Online kolekce Food Studies Online nabídne výběr zdrojů zaměřený na potraviny a jídlo. Více než 107 000 stran primárních materiálů, obrázků, referenčních materiálů a více než 240 dokumentárních videí. Obsah pochází od předních producentů v tomto oboru, např. Berghahn Books, Wiley, Green Planet Films, a Prendismo Collection.

Foodline®: MARKET
Producent: Leatherhead Food International
Typ: Bibliografie / Abstrakty

Databáze Foodline: MARKET obsahuje bibliografické informace ze světového trhu potravinami a nápoji – produkty, technologie, společnosti, průmyslový výzkum a vývoj, obalová technika, obchod, apod. Částečně pokrývá evropský a britský trh a Tichomoří, excerpuje se cca 250 periodik, statistických ročenek apod.

Foodline®: PRODUCT
Producent: Leatherhead Food International
Typ: Plnotextové a multimediální databáze

Databáze monitoruje nové produkty – potraviny a nápoje – které jsou uváděny na mezinárodní maloobchodní trh. Každý záznam obsahuje základní informace o produktu a jeho uvedení na trh. Vyhledávat lze podle širokých výrobkových skupin, typů výrobků, názvů, obchodních názvů, výrobce a data uvedení na trh.

Foodline®: SCIENCE
Producent: Leatherhead Food International
Typ: Bibliografie / Abstrakty

Foodline Science představuje databázi s vědecko-technickými informacemi vztahujícími se k potravinám a nápojům – technologie výroby, mikrobiologie, kvalita kontroly, balení, ochrana, potravinářská chemie, toxikologie, biotechnologie, je kladen důraz na komerční dopady výzkumu. Excerpuje se více jak 1 000 odborných periodik ve 40 jazycích, dále patenty , knihy, standardy, oficiální dokumenty.